Rólunk

Rólunk

ÜDVÖZLÖM!

Cégünk magyar családi vállalkozásként indult 1990-ben. Fő profilunk ebben az időszakban külső, belső, és lakossági festékek forgalmazása volt. Jelenleg is magyar kézben van az üzletünk, igyekszünk minden professzionális igényt kielégíteni, legyen az egy kerités lefestése vagy egy komplett hőszigetelési rendszer összeállítása.

Az évek során cégünk dinamikusan fejlődött, melyet termékeink számának jelentős növekedése, a tevékenységi körünk bővülése, a raktárkészlet, a munkatársi létszám növekedése és szolgáltatásaink színvonalának emelkedése jelez. Stratégiai célkitűzéseink, hogy a piacon felmerülő igényeket a lehető legteljesebb mértékben, a legmagasabb színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és rugalmasan képesek legyünk kielégíteni.

Hozzáértésünk és vevőbarát hozzáállásunk okán vendégeink túlnyomó többsége rendszeresen visszajár. Internetes honlapunkon mindenkor aktuális információkhoz juthat új és akciós termékeinkről. Amennyiben információt vagy ajánlatot kíván kérni vagy rendelését szeretné eljuttatni hozzánk, e-mail címünkön is megteheti vagy válassza ki elérhetőségeink közül az Önnek legmegfelelőbb formát (telefon, fax, levél).

 

Tisztelettel:
Molnár Gábor