Projektárakért kérjük, keressen minket elérhetőségeinken!

 
 
 

Kedves Vásárlóink!

Cégünk önért dolgozik és igyekszik arról gondoskodni, hogy a vásárolt terméket mihamarabb az ön kezébe juttassa.A vásárlásnál elsősorban a Magyar Posta által kínált postai utánvételes rendszert használjuk, előre jelzett esetekben lehetőség van banki átutalásra is.

Csomagküldésnek súlyhatára van, sajnos egyenlőre csak a 30 kg-nál kisebb csomagokat tudjuk egyben feladni. A nagyméretű termékek (pl. 2 méter feletti létrák, állványok), vagy 30 kg-nál nagyobb csomagok esetén kérjen ajánlatot!

Kiszállítási díj utánvéttel: 1801 Ft

A szállítást a Magyar Posta Logisztika végzi.

Nagyobb (30kg-ot meghaladó) rendelések esetén igény szerint saját teherautóinkkal végezzük (VW LT platos ,illetve vw Transporter) a kiszállítást. Ebben az esetben a megadott címre szállítjuk a megrendelt termékeket. Amennyiben a kiszállításnál a teherautós kiszállítást igényelné, kérem, a megjegyzés rovatban jelezze felénk.

 Webáruházunk indulási akciójaként az

50.000 Ft + áfa ( Bruttó 63.000 Ft) feletti rendelés esetén, heti túrajárat

keretén belül a szállítási díjtól eltekintünk!

 

Rólunk

Cégünk magyar családi vállalkozásként indult 1990-ben. Az évek során dinamikusan fejlődött, melyet termékeink számának jelentős növekedése, a tevékenységi körünk bővülése, a munkatársi létszám növekedése és szolgáltatásaink színvonalának emelkedése jelez. Célunk, hogy a felmerülő igényeket a lehető legteljesebb mértékben, a legmagasabb színvonalon, gyorsan, megbízhatóan teljesíthessük.

Facebook

 
molnardekor.hu